Национален телефон на цената на един градски разговор: 0700 70 775
Национален телефон на цената на един градски разговор: 0700 70 775

Frozen Black 2022 BMW M3 получава състезателно крило от M Performance

Това е една от най-необичайните конфигурации на BMW M3, които сме виждали досега. Това не е обида, това е просто комбинация от опции и нива на оборудване, които все още не сме виждали и, ако харесвате колите си агресивни, това може да е за вас.

Това 2022 BMW M3 е стандартен модел, което означава, че използва 3,0-литров редови шестцилиндров двигател с двоен турбокомпресор с 473 конски сили .Но това също означава, че има шестстепенна механична скоростна кутия, което го прави предпочитан избор за много ентусиасти. Клиента е избрал стандартния автомобил специално заради ръчната му скоростна кутия, а не заради по-ниската му цена, защото списъкът с опции вероятно е повишил цената доста над тази на M3 Competition.

Колата е с  изключителен цвят на боята. Въпреки че BMW предлага няколко замразени цвята за M3, Frozen Black не е един от тях, така че ще трябва да бъде поръчан специално от програмата BMW Individual. Това също е агресивна цветова комбинация. Заедно с матовата черна боя има яркочервен интериор Fiona Red, черни джанти с двойни спици и основната част – задно крило от въглеродни влакна от каталога с части M Performance.

Фиксираното задно крило е интересен и много агресивен избор за стандартното BMW M3. Някои ще го харесат, други ще го намразят, но със сигурност изглежда интригуващ. Задното крило, заедно с неговата ултра агресивна цветова схема, го правят да изглежда малко по-специален от стандартно M3. Това не е по вкуса на всеки, така че някои читатели може да не го харесат. Не може да се отрече обаче, че изглежда по-интересно от стандартния автомобил.

Друг щрих, който тази кола има, е опцията за юбилейни емблеми на BMW, която според мен е задължителна за всички BMW в момента. Не само изглежда страхотно, но и ще помогне да направим М автомобилите малко по-желани в бъдеще, тъй като феновете ще знаят, че колата идва от 50-годишнината на марката.

Източник : bmwblog.com