Национален телефон на цената на един градски разговор: 0700 70 775
Национален телефон на цената на един градски разговор: 0700 70 775

Разберете
повече за нас

Нашите ценности

Предлаганите от AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD резервни части са с доказано качество и с произход от световно известни производители за авточасти и консумативи . НЕ правете компромис с качеството при избор си на резервни части, а се обърнете към нашите служители, които са профилирани единствено и само с марката автомобили БМВ!

Нашите цели

Ако имате въпроси относно избора си на детаил, или какъвто и да е съвет, свързан с марката БМВ, екипът на фирмата е винаги на разположение с професионален съвет. НЕПРЕСТАННО НАДГРАЖДАМЕ НАШАТА компетентност, знания, умения и информираност за иновативните продукти и технологии в сферата.

Непрекъснатият стремеж към усъвършенстване и развитие е водещ при постоянното разширяване на продуктовата ни гама от артикули и все по-доброто обслужване на феновете и ползвателите на марката.

Компетентният ни екип екип се стреми непрестанно да поддържа богата продуктова гама с гарантиран произход и цени, съобразени с пазарното търсене.
Основната ни цел е да установим дълготрайни отношения със своите клиенти, изградени на базата на доверие, спазвайки принципите честност и прозрачност.
Фирмата работи с партньори в страната и чужбина, чрез които поддържа необходимите си наличности чрез ежедневни доставки.

Разполагаме със собствени складове с голями наличности и осъществяваме доставките в срок до 24 часа с куриер. Нашите клиенти избират обслужващ обект на куриерска фирма Еконт на територията на цялата страна, като ние бързо придвижваме стоките между нашите складове, магазина и Еконт. При липса на даден артикул извършваме индивидуални поръчки на оригинални части от BMW GROUP.
Мотото ни е : КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

МАГАЗИН - ИНТЕРИОР
snimka 2