Национален телефон на цената на един градски разговор: 0700 70 775
Национален телефон на цената на един градски разговор: 0700 70 775

2024 BMW M5 - нови шпионски снимки

В момента BMW тества различни прототипи на обновената Серия 5 из Европа, включително поне няколко пробни автомобила M5, които правят тестове из Стария континент. Вече са уловени някои от тях на пътя и днес има нова порция шпионски снимки, показващи напълно камуфлажен тестов автомобил, разкриващ някои нови детайли на дизайна.

Баварската компания вероятно се е опитва да тества охладителната система на автомобила при голямо натоварване с прикачено ремарке отзад.

Ето защо предната част има по-малко маскировка от преди и най-накрая можем да видим формата и дизайна на предната броня. Пластмасовото парче изглежда много изваяно с голям отвор в долната част с трапецовидна форма на долната решетка. Отстрани на бронята се виждат още два отвора за въздух.

Източник : motor1.com

Този месец беше засечен друг прототип с напълно покрита броня, но със своите производствени фарове. По-новите снимки показват кола, която е оборудвана с временни светлини, но вече има достатъчно информация, за да могат рендиращите художници да създадат ранен преглед на новото M5. Очакваме скоро да имаме неофициално изображение, което да споделим с вас.

С изключение на неприкритата броня, този прототип изглежда почти като всички предишни M5, които сме забелязали. Той има стикери „Hybrid Test Vehicle“ на предните врати и задната броня, което съответства на факта, че новото M5 ще има електрифицирано задвижване. Той ще комбинира 4,4-литров туин-турбо V8 двигател с електрически мотор за очаквана максимална мощност от около 650 конски сили.

Това, което можете да видите на приложените снимки по-горе, е M5 Sedan. Казваме това, защото е планирано да влезе в производство през юли 2024 г. и да бъде последвано от M5 Touring по-късно същата година. Не сме виждали прототипи на машината тип комби, въпреки че се предполага, че ще се продава  като конкурент на Audi RS6 Avant.

 

Източник : motor1.com