Национален телефон на цената на един градски разговор: 0700 70 775
Национален телефон на цената на един градски разговор: 0700 70 775

Осветете пътя напред : Swarovski + BMW i7

Новото BMW i7 Crystal Farlights Iconic Glow, изработено с кристали от Swarovski. Създаден да доставя светлинен ефект както никога досега.

„Досега сте виждали само хомогенни светлинни ивици по пътя – кристалните фарове са пълна противоположност на това. Ослепителното, живо светлинно изображение е свят, различен от познатата точна светлинна графика. Прецизността обаче е в стъкления материал, който може да се обработва много по-фино и прецизно от пластмасата.“

Том Байндър, ръководител на дизайна на външните светлини, BMW.

Майсторската изработка на кристали и сърцето на иновациите са част от ДНК-то на Swarovski от основаването му през 1895 г. Този несравним стремеж към изследване и създаване отново вдъхна живот на привидно невъзможното – този път в партньорство с BMW .

Уникално партньорство като това предостави нови творчески предизвикателства както за инженерите на BMW, така и за разработчиците на продукти на Swarovski. И за двата отбора целта беше да създадат безпроблемна интеграция за най-яркия резултат: фарове, които стоят сами като уникални кристални чудеса.

Лицето на новото BMW i7 се определя от неговия бъбрековиден контур и система от две части на фаровете. Кристалите в тази система – два чифта на страна – са подкрепени от индивидуално контролирани LED светлинни панели, които създават неравномерно, привидно живо сияние. През деня те образуват светлините за движение и мигачите с дълги и къси светлини за нощта, дискретно разположени в долната част.

Отвъд сложната изработка, дизайнът на BMW i7 Iconic Glow Headlights е изживяване на чист лукс, предлагащ светлинно шоу от момента, в който шофьорът се приближи до колата му.

 

Източник : swarovski.com